miraklet

Dansk film skiftede pludselig gear og blev en verdensbegivenhed i løbet af ganske få år. Lars von Trier, Lone Scherfig, Thomas Vinterberg m.m.fl. gav dansk film et helt nyt udseende. Hvad skete der? Hvor kom det fra? Om det handler min bog 'Miraklet 1996-2006'. Med udgangspunkt i den kommer jeg meget gerne og fortæller om et stykke utrolig dansk kulturhistorie.

det gavmilde attentat

I februar faldt jeg pludselig om med hjertestop under en fodboldkamp. Forunderligt nok vågnede jeg ikke op på Gentofte Hospital med angst i hele kroppen, men med en følelse af noget gavmildt. Det tog mig mange måneder at finde ud af hvorfor. Jeg kommer gerne og giver svaret - og fortæller om min oplevelse af et hjertestop.

kunstig intelligens

Den kunstige intelligens er af tidens store emner. Nogen hævder, at det kan blive menneskehedens endeligt i løbet af ganske få år. Andre mener det kan udvikle os til nye niveauer. Hvad siger filmens verden? Kan vi hente svar og fordybelse der?

andet?

Film- og serieverdenen befinder sig i fortumlede tider med strejker, streaming, computerspil, digital billedmanipulation og meget meget meget mere. Efter 30 års tætte studier af filmverdenen har jeg været omkring det meste. Savner du et foredrag om noget særligt i filmens verden, er jeg frisk ...